vzw Hulpdienst Brandweer Stabroek  
WIE ZIJN WIJ WAT DOEN WIJ WAGENPARK GESCHIEDENIS CONTACT
 
Contact

Voor dringende hulp zoals brand, auto-ongeval, bevrijding, ..., in onze gemeente, bel het noodnr. 112 en eventueel ons telnr. 03/664.86.06.

Blijf vooral kalm. Enkel door een duidelijke oproep kan de brandweerdienst zo correct mogelijk een juiste inschatting maken van het incident. Bel het noodnummer 112. Eventueel kan u ook ons telefonisch contacteren op het telefoonnummer 03/664 86 06.

Indien u ons telefoonnummer belt, verwittigen wij bij dringende hulpverlening meteen het noodnummer 112, om zeker te zijn dat de nodige diensten gewaarschuwd zijn!

Voor niet dringende vragen, kan u ons contactformulier gebruiken. Niet dringende oproepen voeren wij uit op dinsdag- en donderdagavond vanaf 19u00. Indien u verlet bent, neem dit zeker mee op in uw bericht! Wij voeren enkel opdrachten uit in de gemeente Stabroek.

Indien wij een wespennest dienen te verwijderen, vragen wij een bijdrage van 20,00 euro.
Voor het verwijderen van een kraaiennest vragen wij een bijdrage van 50,00 euro. U dient zelf materiaal te voorzien om de toegang daarna af te sluiten (een rooster of een ijzeren draad).

Contactformulier

Melding van:
Naam en voornaam:
Straat en nr:
GSM nummer:
E-mailadres:
Uw bericht:
Ik ben beschikbaar op dinsdagavond vanaf 19u
donderdagavond vanaf 19u


vzw Hulpdienst Brandweer Stabroek
Bezoekadres: Hoge weg 117
Postadres: Hoge weg 123b
2940 Hoevenen

Telefoon 03/664.86.06
Facebook @Hulpdienst.Brandweer.Stabroek
 
 
© vzw Hulpdienst Brandweer Stabroek - privacyverklaring